• Snel bekijken

  LASH GLUE stickers voor de RING

  De stickers vormen een beschermende laag voor de lijm, die we in een herbruikbare ring plakken. De stickers zijn gemaakt van flexibel materiaal, waardoor ze precies passen op de lijm holte die zich op de standaard bevindt. De juiste afmetingen van de stickers zijn aangepast aan de Posh Lashes-standaard, wat het werk van elke stylist aanzienlijk makkelijker maakt. Plak de sticker vóór het werk op de standaard (of ring) en breng vervolgens de lijm aan. Verwijder na beëindiging van het werk de sticker samen met lijmresten van de standaard.
   
  Verkrijgbaar in twee versies:
   

  zilver voor ring met een diameter van 15 mm (189 stuks)
  € 15,62
 • Snel bekijken

  Disposable Glue Rings

  Een wegwerpbare, handige lijm houder  in de vorm van een comfortabele ring met één kamer.   Dankzij de universele maat van de verstelbare ring kunt u deze aanpassen aan elke vingerdikte. Plaats de ring op de gekozen vinger en breng vervolgens de benodigde hoeveelheid lijm aan. Universele maat.
   

  Het pakket bevat 10 ringen.
  € 2,40
 • Snel bekijken

  Diamond Glue Ring

  Een handige en mooie lijmhouder voor wimperlijmapplicatie in de vorm van een handige herbruikbare kristalvormige ring. Het heeft een verstelbare omtrek, u kunt de ring eenvoudig aanpassen aan de dikte van uw vinger, zodat deze stabiel is en niet beweegt tijdens het werk. . Het originele uiterlijk van de ring in de vorm van een groot kristal benadrukt uw professionaliteit. Plaats de ring op de gekozen vinger, pas de vingeromtrek aan, plak de vervangbare sticker erin en breng de benodigde hoeveelheid lijm aan. Universele maat.
  € 7,02
 • Snel bekijken

  Crystal Glue Holder

  De glazen houder voor wimper lijm werkt perfect bij elke wimper styling. Dankzij de kleine afmeting van 35x35x20 mm en de esthetische afwerking past deze perfect in elke schoonheidssalon. Een goed geselecteerd gewicht zorgt voor stabiliteit - houder beweegt niet, kantelt niet. Dankzij het zogenaamde koele oppervlak, zorgt deze voor een zuiniger gebruik van de lijm (het glas zorgt ervoor dat de lijm veel langzamer droogt). Gebruik een verwijderbare sticker en breng de vereiste hoeveelheid lijm aan.
   

  Afmetingen: 35 x 35x 20 mm.
  € 3,72
 • Snel bekijken

  Lash Holder

  Een praktische houder voor wimpers die wij gaan gebruiken, voorkomt dat haartjes statisch worden. Vergemakkelijkt en versnelt de applicatie. Wit, zodat elke wimper duidelijk zichtbaar is. Het materiaal  is eenvoudig te reinigen en te desinfecteren.

   
  Afmetingen 175 x 95 mm
  € 6,61
 • Snel bekijken

  Stickers voor de lijmhouder

  De stickers vormen een beschermende coating onder de lijm, die we in een glazen lijmhouder plakken. De stickers zijn gemaakt van flexibel materiaal, waardoor ze precies passen op de lijmholte die zich op de standaard bevindt. De juiste afmetingen van de stickers zijn aangepast aan de Posh Lashes-standaard, wat het werk van elke stylist aanzienlijk vereenvoudigt. Plak de sticker vóór het werk in de standaard (of ring) en breng vervolgens de lijm erop aan. Verwijder na beëindiging van het werk de sticker samen met lijmresten van de standaard.
   
  Verkrijgbaar in twee versies:
  wit voor een glazen voet met een diameter van 25 mm (60 stuks)

   
  € 7,85
 • Snel bekijken

  Lashes Holder Case

  € 119,83