List of products by brand Posh Lashes

 • Snel bekijken

  Business Line, Black, C, 0.15

  Posh Lashes Business Line
  Deze wimpers zijn gemaakt voor vrouwen die niet kunnen kiezen, of geen volmaakte wimper verlengingen kunnen dragen vanwege hun zwakke, dunne wimpers. Posh Lashes Business Line zijn licht , delicaat en...

  € 9,01
 • Snel bekijken

  Cosmetic deken

  Een zachte en delicate deken in sneeuwwitte kleur. Het zal uw cliënt tijdens bechandeling extra comfort bieden. Gemaakt van hoogwaardig katoen, met een mengsel van polyester, waardoor het zeer duurzaam is. Eenvoudig te wassen, kreukt niet, wordt niet statisch. Verstevigd met een gewatteerd patroon dat een vleugje elegantie toevoegt.
  Afmetingen: 1000 x 1800 mm

  € 40,50
 • Snel bekijken

  Cosmetic deken zwart

  Een zachte en delicate deken in zwarte kleur. Het zal uw cliënt tijdens bechandeling extra comfort bieden. Gemaakt van hoogwaardig katoen, met een mengsel van polyester, waardoor het zeer duurzaam is. Eenvoudig te wassen, kreukt niet, wordt niet statisch. Verstevigd met een gewatteerd patroon dat een vleugje elegantie toevoegt.
  Afmetingen: 1000 x 1800 mm

  € 40,50
 • Snel bekijken

  Cosmetic stoel

  Ergonomische stoel die het comfort aan de stylist biedt tijdens het uitvoeren van wimperextensies. Perfect gevormde stoel met een diameter van 39 cm, opgevuld met hoogwaardig ecologisch leer, gemakkelijk schoon te maken. Voet en basis afgewerkt in chroom.

   

  De overspanning van de basisarmen is 51 cm, 5 cirkels.
  Hoogteverstelling 49-65 cm.
  € 70,25
 • Snel bekijken

  Cream Remover

  Dit product verwijdert wimperextensions door lijm  op te lossen. Crème remover werkt snel is effectief en efficiënt.

   

  Remover in vloeibare vorm kan gemakkelijk in het oog van de klant komen en irritatie veroorzaken. Dat is de reden waarom Posh Lashes cleaner alleen in een crème vorm is. Dikke consistentie voorkomt dat een product in de ogen komt en voorkomt dat de ogen pijnlijk en rood worden.

   

  volume: 5 ml
  € 4,05
 • Snel bekijken

  Crystal Glue Holder

  De glazen houder voor wimper lijm werkt perfect bij elke wimper styling. Dankzij de kleine afmeting van 35x35x20 mm en de esthetische afwerking past deze perfect in elke schoonheidssalon. Een goed geselecteerd gewicht zorgt voor stabiliteit - houder beweegt niet, kantelt niet. Dankzij het zogenaamde koele oppervlak, zorgt deze voor een zuiniger gebruik van de lijm (het glas zorgt ervoor dat de lijm veel langzamer droogt). Gebruik een verwijderbare sticker en breng de vereiste hoeveelheid lijm aan.
   

  Afmetingen: 35 x 35x 20 mm.
  € 3,72
 • Snel bekijken

  Diamond Glue Ring

  Een handige en mooie lijmhouder voor wimperlijmapplicatie in de vorm van een handige herbruikbare kristalvormige ring. Het heeft een verstelbare omtrek, u kunt de ring eenvoudig aanpassen aan de dikte van uw vinger, zodat deze stabiel is en niet beweegt tijdens het werk. . Het originele uiterlijk van de ring in de vorm van een groot kristal benadrukt uw professionaliteit. Plaats de ring op de gekozen vinger, pas de vingeromtrek aan, plak de vervangbare sticker erin en breng de benodigde hoeveelheid lijm aan. Universele maat.
  € 7,02
 • Snel bekijken

  Disposable Glue Rings

  Een wegwerpbare, handige lijm houder  in de vorm van een comfortabele ring met één kamer.   Dankzij de universele maat van de verstelbare ring kunt u deze aanpassen aan elke vingerdikte. Plaats de ring op de gekozen vinger en breng vervolgens de benodigde hoeveelheid lijm aan. Universele maat.
   

  Het pakket bevat 10 ringen.
  € 2,40
 • Snel bekijken

  Eye Brush

  Een hoogwaardige kwast voor het reinigen van wimpers en het gebied onder het oog. Het heeft zeer zachte, dichte synthetische haren die delicaat maar effectief alle onzuiverheden verwijderen. Het wordt zowel voor het aanbrengen van de wimpers als voor het dagelijkse reinigen van de wimpers en de ogen  na de behandeling gebruikt . Brush werd verpakt in een elegante buis Posh Lashes pearl-witte kleur. Afmetingen: lengte 109 mm (inclusief borstelhaarlengte - 9 mm), borsteldiameter 11 mm.

  Tip. Verkoop deze aan je klanten samen met foam shampo.

  € 4,88
 • Snel bekijken

  Eyelash Glue no 1

  1)   Elastische lijm, die perfect is voor beginners. Werkt prima in de zomer, wanneer de temperatuur stijgt en de luchtvochtigheid 55-70% bereikt. Verkrijgbaar in zwart. Dunne consistentie helpt bij de precisie applicatie.

  Volume 3ml

  € 11,90
 • Snel bekijken

  Eyelash Glue no 2

  Een lijm met goede hechtingseigenschappen, hecht in 0,5 - 1 seconde. Optimale omstandigheden zijn een luchtvochtigheid van 50 - 55% en een temperatuur van 19 - 22 ºC. Het kan zowel door beginners als ook voor professionals worden gebruikt. Deze lijm is perfect voor kleine en grote volumes. Het minimaliseert irritatie van ogen en huid. Verkrijgbaar in de kleur zwart. De dunne consistentie maakt het ideaal voor een precisie toepassing

  volume 3ml

  € 17,36