Eyelash Glue kopen? Voor het succesvol zetten van wimperextensions - individuele wimpers (one-by-one) en wimperplukjes - is een goede wimperlijm essentieel. Posh Lashes heeft 6 verschillende soorten. Voor elke lichtvoetigheid en temperatuur vind je de juiste lijm wat zeer belangrijk is voor een lang draagplezier.

 • Snel bekijken

  Eyelash Glue no 1

  1)   Elastische lijm, die perfect is voor beginners. Werkt prima in de zomer, wanneer de temperatuur stijgt en de luchtvochtigheid 55-70% bereikt. Verkrijgbaar in zwart. Dunne consistentie helpt bij de precisie applicatie.

  Volume 3ml

  € 11,90
 • Snel bekijken

  Eyelash Glue no 2

  Een lijm met goede hechtingseigenschappen, hecht in 0,5 - 1 seconde. Optimale omstandigheden zijn een luchtvochtigheid van 50 - 55% en een temperatuur van 19 - 22 ºC. Het kan zowel door beginners als ook voor professionals worden gebruikt. Deze lijm is perfect voor kleine en grote volumes. Het minimaliseert irritatie van ogen en huid. Verkrijgbaar in de kleur zwart. De dunne consistentie maakt het ideaal voor een precisie toepassing

  volume 3ml

  € 17,36
 • Snel bekijken

  Eyelash Glue no. 3

  Een lijm met goede hechtingseigenschappen, droogtijd 0,5 tot 1 seconden. Het werkt uitstekend bij 35-50% vochtigheid en temperatuur tussen 19-23 graden Celsius . Het wordt geadviseerd om een beschermingsmasker te dragen tijdens het werken met dit product, aangezien dit een aanzienlijke hoeveelheid dampen veroorzaakt. Het werkt perfect voor zowel kleine als grote volumes. Verkrijgbaar in zwart. Dunne consistentie zorgt voor nauwkeurige toepassing.  Voor professionele gebruik .

  volume 3ml

  € 11,57
 • Snel bekijken

  Eyelash Glue no 4

  eze lijm heeft een geweldige hechtingseigenschap. Het is een snel drogende lijm, de droogtijd  is een halve seconde. Het werkt uitstekend in een vochtigheidsniveau van 35 - 45% en temperatuur tussen 18 - 22/23 graden Celsius. Tijdens een applicatie met deze lijm, wordt geadviseerd om een beschermend maskertje te dragen vanwege de dampen. Voor professioneel gebruik . Perfect voor grote volumes, de wimpers in de plukjes blijven niet aan elkaar plakken tijdens de applicatie. Verkrijgbaar in zwart.

  Volume 3ml

   

  € 11,57
 • Snel bekijken

  Eyelash Glue no 5

  Wimperlijm nr. 5 heeft geweldige hechtingseigenschappen, het plakt in 0,5 tot 1 seconde. De optimale omstandigheden voor deze lijm zijn  30% - 50% luchtvochtigheid en 19-21 ºC. Niet geschikt voor gevoelige ogen .  Perfect voor zowel kleine als grote volumes. Verkrijgbaar in zwart. Dunne consistentie helpt bij een nauwkeurige wimperapplicatie. Voor professioneel gebruik .

  volume 3ml

  € 11,57
 • Snel bekijken

  Eyelash Glue no. 6

  Wimperlijm  nr. 6 geeft  een zeer goede hechting , deze bindt in 0,5 tot 1 seconde. Werkt uitstekend bij een lucht vochtigheid van 20% tot 35%, bij een temperatuur van 18-21 graden .  Ideaal voor winterse omstandigheden, waarbij de lucht in uw salon droog is. Niet geschikt voor gevoelige ogen. Perfect voor kleine en grote volumes. Een dunne consistentie maakt het mogelijk voor precieze applicatie van wimpers .

  volume.3 ml

   

  € 11,57