• Snel bekijken

  Tweezers 1

  Tweezer -Pincet 1 - Roestvrijstalen pincet gemaakt voor precisie werk. De ergonomische vorm en het hoogwaardige materiaal zorgen voor een lange werktijd, zonder je hand te belasten.Het puntige, dunne uiteinde is perfect voor het scheiden van zelfs de kleinste wimpers.

  € 14,46
 • Snel bekijken

  Tweezers 2

  Tweezer-Pincet 2 - Licht pincet gemaakt van roestvrij staal. Ergonomische grip en nauwkeurig gebogen armen, zorgen voor een stabiele en sterke grip zonder de hand te belasten. Dit veelzijdige model is gemaakt voor zowel professionele, als beginnende stylisten. Dankzij de speciale vorm is het geweldig in de volume methode. Het puntige einde is perfect voor het grijpen en manoeuvreren van kleine wimpers in een 1: 1-methode. Het maakt hoog precisie werk eenvoudig.
  € 14,46
 • Snel bekijken

  Tweezers 3

  Tweezer-Pincet 3 - Licht pincet gemaakt van roestvrij staal. Ergonomische vorm en veerkrachtig materiaal voorkomen hand vermoeidheid. Het biedt een stabiele en sterke grip van dunne wimpers in de 1: 1-methode. Helpt bij het manoeuvreren en nauwkeurig plaatsen van wimpers. Het gebogen uiteinde maakt het een geweldig hulpmiddel voor volume techniek .

   
  € 14,46
 • Snel bekijken

  Tweezers 5

  Tweezer-Pincet 5 - Licht roestvrijstalen pincet. Een kleinere versie van een pincet, gebruikt in volume techniek met een einde in een rechte hoek. Dit pincet zal net zo goed werken in de volume techniek als in 1: 1. Het kleine formaat is geweldig voor wimper applicatie in de binnenste ooghoek.

  € 14,46
 • Snel bekijken

  Tweezers 4

  Tweezer-Pincet 4 - Licht roestvrijstalen pincet. Ergonomische grip en veerkrachtig materiaal helpen bij het sterk en stabiel houden van individuele wimpers zonder de vingers te belasten. Extreem dun uiteinde helpt bij het scheiden en manoeuvreren zelfs de kleinste wimpers.

  € 14,46
 • Snel bekijken

  Tweezers 6

  Tweezer-Pincet 6 - Licht, duurzaam pincet gemaakt van roestvrij staal, voor volume techniek. Ergonomische vorm en veerkrachtig materiaal zorgen voor een sterke en stabiele grip, zonder de hand te belasten. Het uiteinde is gebogen onder een rechte hoek. Met dit pincet is het eenvoudig om Super Size extensions aan te brengen.
  € 14,46
 • Snel bekijken

  Tweezer Case

  case
   

  Praktisch en stijlvolle case voor je pincet. Het beschermt kleine gereedschappen tegen beschadiging. Pincetten zijn een uiterst precies en delicaat gereedschap,  dat gevoelig is voor beschadiging en buiging, wat hun kwaliteit negatief kan beïnvloeden. De kleinste beschadiging maakt de pincet ongeschikt voor het werk. Daarom is het nodig om ze te bewaren in een case. Bovendien heeft deze behuizing aan de ene kant een magnetisch veld en aan de andere kant een rubberen band en een voering van stof. Zodat de pincet goed op zijn plaats kan blijven.
  € 14,46