• Snel bekijken

  Cream Remover

  Dit product verwijdert wimperextensions door lijm  op te lossen. Crème remover werkt snel is effectief en efficiënt.

   

  Remover in vloeibare vorm kan gemakkelijk in het oog van de klant komen en irritatie veroorzaken. Dat is de reden waarom Posh Lashes cleaner alleen in een crème vorm is. Dikke consistentie voorkomt dat een product in de ogen komt en voorkomt dat de ogen pijnlijk en rood worden.

   

  volume: 5 ml
  € 4,05
 • Snel bekijken

  Foam Shampoo

  Foam Shampoo - Een reinigingsmiddel voor zowel natuurlijke wimpers als wimperexstensions, met een subtiele geur. De schuimstructuur kan gemakkelijk vuil bereiken tussen de wimpers en de onzuiverheden verwijderen zonder wrijven .

  € 15,70
 • Snel bekijken

  Lash Cleaner

  Het verwijdert natuurlijke talg en microverontreinigingen van wimpers. Het product is onmisbaar bij het aanbrengen van de wimpers. Dit is een professioneel product dat wordt gebruik,t voorafgaand aan het aanbrengen van wimperverlenging. Het verwijderen van vet en het reinigen van natuurlijke wimpers verbetert de hechting van de lijm grondig.

   

  Cleaner moet worden gebruikt als voorbereiding voor het aanbrengen van de extensions .Het moet worden aangebracht op natuurlijke make-upvrije wimpers. Nadat de Cleaner is opgedroogd, kunt u de wimperapplicatie starten.
  € 7,02