• Snel bekijken

  Cosmetic stoel

  Ergonomische stoel die het comfort aan de stylist biedt tijdens het uitvoeren van wimperextensies. Perfect gevormde stoel met een diameter van 39 cm, opgevuld met hoogwaardig ecologisch leer, gemakkelijk schoon te maken. Voet en basis afgewerkt in chroom.

   

  De overspanning van de basisarmen is 51 cm, 5 cirkels.
  Hoogteverstelling 49-65 cm.
  € 70,25
 • Snel bekijken

  Traagschuim kussen

  Traagschuim kussen is de beste oplossing om uw klanten comfortabel te houden tijdens het aanbrengen van wimpervextensions. Deze houding blijft nog enige tijd, zodat elke cel in het lichaam op dezelfde manier wordt ondersteund. Het contactoppervlak is groter en de druk is kleiner. 

  € 57,02
 • Snel bekijken

  Hygenic cap

  Wimperstyling vereist  haarbescherming van de cliënt tegen verschillende preparaten, in het bijzonder lijm. De ideale oplossing in dit geval is een wegwerpkap. Gemaakt van een  dun materiaal, dat het kapsel van je cliënt  niet beschadigd en de hoofdhuid kan vrij ademen. De cap is voorzien van een praktische elastiek, zodat deze tijdens het hele proces niet van het hoofd glijdt - het haar blijft goed zitten en het comfort van de stylist wordt aanzienlijk verhoogd.

   

  Verkrijgbaar in verpakkingen van 100 stuks.
  € 9,09
 • Snel bekijken
 • Snel bekijken
 • Snel bekijken
 • Snel bekijken
 • Snel bekijken

  Sanitary sheet

  € 6,53
 • Snel bekijken

  Cosmetic deken

  Een zachte en delicate deken in sneeuwwitte kleur. Het zal uw cliënt tijdens bechandeling extra comfort bieden. Gemaakt van hoogwaardig katoen, met een mengsel van polyester, waardoor het zeer duurzaam is. Eenvoudig te wassen, kreukt niet, wordt niet statisch. Verstevigd met een gewatteerd patroon dat een vleugje elegantie toevoegt.
  Afmetingen: 1000 x 1800 mm

  € 40,50
 • Snel bekijken

  Hooftband

  Cosmetische haarband waarmee het aanbrengen van wimperextensions aangenamer wordt voor zowel u als uw cliënt. Gemaakt van zachte en delicate stof . Een handige klittenbandsluiting maakt de hoofdband op het hoofd afstelbaar. Gemaakt van hoogwaardig wit katoen met een mix van polyestervezels. Het is ademend en veroorzaakt geen statische elektriciteit op je haar.
   

  Breedte: 60 mm
  € 4,88
 • Snel bekijken

  Masker

  Wegwerpfiltermasker voor bescherming tegen stof en lijmdampen. Beschermt de gezondheid van stylisten en zorgt voor een comfortabel en veilig werk. De constructie met drie panelen past in verschillende gezichtsvormen. Verstelbare neusklem zorgt voor een comfortabele plaatsing, geribbeld bovenpaneel verwijdert vocht en voorkomt beslaan van glazen. Innovatief filter reinigt lucht van kleine stofdeeltjes en dampen en zorgt tegelijkertijd voor een comfortabele ademhaling.

  € 6,61
 • Snel bekijken

  Masker 10stuks

  Masker - Wegwerpfiltermasker voor bescherming tegen stof en lijmdampen. Beschermt de gezondheid van stylisten en zorgt voor een comfortabel en veilig werk. De constructie met drie panelen past in verschillende gezichtsvormen. Verstelbare neusklem zorgt voor een comfortabele plaatsing, geribbeld bovenpaneel verwijdert vocht en voorkomt beslaan van glazen. Innovatief filter reinigt lucht van kleine stofdeeltjes en dampen en zorgt tegelijkertijd voor een comfortabele ademhaling.

  € 60,25
 • Snel bekijken

  Cosmetic deken zwart

  Een zachte en delicate deken in zwarte kleur. Het zal uw cliënt tijdens bechandeling extra comfort bieden. Gemaakt van hoogwaardig katoen, met een mengsel van polyester, waardoor het zeer duurzaam is. Eenvoudig te wassen, kreukt niet, wordt niet statisch. Verstevigd met een gewatteerd patroon dat een vleugje elegantie toevoegt.
  Afmetingen: 1000 x 1800 mm

  € 40,50
 • Snel bekijken

  Haarband Zwart

  Cosmetische haarband waarmee het aanbrengen van wimperextensions aangenamer wordt voor zowel u als uw cliënt. Gemaakt van zachte en delicate stof . Een handige klittenbandsluiting maakt de hoofdband op het hoofd afstelbaar. Gemaakt van hoogwaardig zwart katoen met een mix van polyestervezels. Het is ademend en veroorzaakt geen statische elektriciteit op je haar.
   

  Breedte: 60 mm
  € 4,88
 • Snel bekijken

  Kussensloop wit

  Elegante kussensloop past perfect om het anatomische kussen van Posh Lashes. Het ziet er geweldig uit in uw salon. Verkrijgbaar in de kleur sneeuwwit. Zacht en delicaat om aan te raken. Gemaakt van een hoogwaardig katoen met een polyestermix, het ademt en veroorzaakt geen statische elektriciteit. Makkelijk te wassen. Heeft een handige ritssluiting .
   

  Afmetingen: 650x340x130mm
  € 14,46
 • Snel bekijken

  Kussensloop Zwart

  Elegante kussensloop past perfect om het anatomische kussen van Posh Lashes. Het ziet er geweldig uit in uw salon. Verkrijgbaar in de kleur zwart. Zacht en delicaat om aan te raken. Gemaakt van een hoogwaardig katoen met een polyestermix, het is ademend en veroorzaakt geen statische elektriciteit. Makkelijk te wassen. Heeft een handige ritssluiting .
   

  Afmetingen: 650x340x130mm
  € 14,46
 • Snel bekijken

  Portable bed black

  € 392,56
 • Snel bekijken

  Portable Bed White

  € 392,56
 • Snel bekijken
  • Nieuw

  Lash Mirror

  Allows to see the eyelash application on both eyes at the same time – this unique mirror is one of a kind on the market! Created at the special request of our clients and available only in Posh Lashes! Subsidiary mirror is perfect for eyelash extension procedures. With its help you can check the effects of your work without touching the client’s eye. You can easily spot any possible shortcomings and correct them in time, and the whole process will proceed in a professional manner. The mirror is made of stainless steel. Perfectly profiled handle makes the
  mirror very handy and comfortable to use.


  Size: 110 mm x 95 mm.

  € 21,20