• Snel bekijken

  Nano Spray

  Vernevelaar van NANO-watermoleculen is een hulpmiddel, dat elke wimperstylist in zijn salon zou moeten hebben. Deze handige Posh Lashes verstuiver maakt gebruik van nanotechnologie, om de lijm uit te harden. 

  € 26,03
 • Snel bekijken

  Mini Fan

  Een handige, compacte ventilator aanbevolen voor het drogen en verwijderen van lijmdampen. Minimaliseert de roodheid van de ogen (gebruik tot 5 minuten na het aanbrengen). Sterk, elimineert mogelijke irritatie van cliënten met gevoelige ogen. Deze is uitgerust met een batterij die eenvoudig kan worden opgeladen met behulp van de USB 

  € 16,94
 • Snel bekijken

  Elektrische wimperkrultang

  Elektrische wimperkrultang met revolutionaire warmte krul technologie. Krult wimpers met warmte in een kleine elektromagnetische spoel, zonder deze te breken of te strekken. Het werkt sneller dan een gewone wimperkruller en minimaliseert breken en trekken. Het werkt als een warm kompres op de oogleden en bevordert de bloedtoevoer en wimper groei verbeteren.

  € 16,94
 • Snel bekijken

  Verlichte spiegel

  De verlichte spiegel is erg handig voor het aanbrengen van wimperexstensions. Het helpt de stylist om het resultaat van het volledige gezicht te bekijken . Minimalistisch design past perfect in elk interieur. De intensiteit van de verlichting wordt geregeld, gevoed door batterijen of een USB. Daarnaast wordt de spiegel geleverd met een inklapbare standaard. Beschikbaar in wit.
   

  Afmeting: 165x225 mm
  € 39,67
 • Snel bekijken

  Glamcor Classic Revolution Lamp

  Glamcor Classic Revolution is het gloednieuwe model van de lamp voor wimpertoepassing. Het heeft twee armen die zorgen voor HD-daglichtverlichting met een vermogen van 5.600K. Touch-dimmen met 5 niveaus met een aanraakscherm. 

  € 214,88