Best verkochte producten

 • Snel bekijken
  • Nieuw
 • Snel bekijken
  • Nieuw
 • Snel bekijken
  • Nieuw
 • Snel bekijken

  Business Line, Black, C, 0.15

  Posh Lashes Business Line
  Deze wimpers zijn gemaakt voor vrouwen die niet kunnen kiezen, of geen volmaakte wimper verlengingen kunnen dragen vanwege hun zwakke, dunne wimpers. Posh Lashes Business Line zijn licht , delicaat en...

  € 9,01
 • Snel bekijken
  • Nieuw

  CATCH IT eyelash tweezers

  Als je elk plukje in een handomdraai wilt aanbrengen, pak dan het Catch It-wimperpincet. Deze premium serie pincetten is gewijd aan de 2D-5D-methode. De scherpe uiteinden gebogen in een hoek van bijna 90 graden maken nauwkeurig werk mogelijk. Het kleine formaat garandeert een gemakkelijke toepassing van wimpers, zelfs in de hoeken.

  Premium Catch It wimperpincet afgewerkt in een elegante marineblauwe tint is een exclusief accessoire dat noodzakelijkerwijs in uw salon zou moeten staan.

  Tip lengte: 6 mm. 

  € 18,90
 • Snel bekijken

  Cosmetic deken

  Een zachte en delicate deken in sneeuwwitte kleur. Het zal uw cliënt tijdens bechandeling extra comfort bieden. Gemaakt van hoogwaardig katoen, met een mengsel van polyester, waardoor het zeer duurzaam is. Eenvoudig te wassen, kreukt niet, wordt niet statisch. Verstevigd met een gewatteerd patroon dat een vleugje elegantie toevoegt.
  Afmetingen: 1000 x 1800 mm

  € 40,50
 • Snel bekijken

  Cosmetic stoel

  Ergonomische stoel die het comfort aan de stylist biedt tijdens het uitvoeren van wimperextensies. Perfect gevormde stoel met een diameter van 39 cm, opgevuld met hoogwaardig ecologisch leer, gemakkelijk schoon te maken. Voet en basis afgewerkt in chroom.

   

  De overspanning van de basisarmen is 51 cm, 5 cirkels.
  Hoogteverstelling 49-65 cm.
  € 70,25
 • Snel bekijken

  Cream Remover

  Dit product verwijdert wimperextensions door lijm  op te lossen. Crème remover werkt snel is effectief en efficiënt.

   

  Remover in vloeibare vorm kan gemakkelijk in het oog van de klant komen en irritatie veroorzaken. Dat is de reden waarom Posh Lashes cleaner alleen in een crème vorm is. Dikke consistentie voorkomt dat een product in de ogen komt en voorkomt dat de ogen pijnlijk en rood worden.

   

  volume: 5 ml
  € 4,05
 • Snel bekijken

  Crystal Glue Holder

  De glazen houder voor wimper lijm werkt perfect bij elke wimper styling. Dankzij de kleine afmeting van 35x35x20 mm en de esthetische afwerking past deze perfect in elke schoonheidssalon. Een goed geselecteerd gewicht zorgt voor stabiliteit - houder beweegt niet, kantelt niet. Dankzij het zogenaamde koele oppervlak, zorgt deze voor een zuiniger gebruik van de lijm (het glas zorgt ervoor dat de lijm veel langzamer droogt). Gebruik een verwijderbare sticker en breng de vereiste hoeveelheid lijm aan.
   

  Afmetingen: 35 x 35x 20 mm.
  € 3,72
 • Snel bekijken

  Disposable Glue Rings

  Een wegwerpbare, handige lijm houder  in de vorm van een comfortabele ring met één kamer.   Dankzij de universele maat van de verstelbare ring kunt u deze aanpassen aan elke vingerdikte. Plaats de ring op de gekozen vinger en breng vervolgens de benodigde hoeveelheid lijm aan. Universele maat.
   

  Het pakket bevat 10 ringen.
  € 2,40
 • Snel bekijken

  Elektrische wimperkrultang

  Elektrische wimperkrultang met revolutionaire warmte krul technologie. Krult wimpers met warmte in een kleine elektromagnetische spoel, zonder deze te breken of te strekken. Het werkt sneller dan een gewone wimperkruller en minimaliseert breken en trekken. Het werkt als een warm kompres op de oogleden en bevordert de bloedtoevoer en wimper groei verbeteren.

  € 16,94
 • Snel bekijken

  Eye Brush

  Een hoogwaardige kwast voor het reinigen van wimpers en het gebied onder het oog. Het heeft zeer zachte, dichte synthetische haren die delicaat maar effectief alle onzuiverheden verwijderen. Het wordt zowel voor het aanbrengen van de wimpers als voor het dagelijkse reinigen van de wimpers en de ogen  na de behandeling gebruikt . Brush werd verpakt in een elegante buis Posh Lashes pearl-witte kleur. Afmetingen: lengte 109 mm (inclusief borstelhaarlengte - 9 mm), borsteldiameter 11 mm.

  Tip. Verkoop deze aan je klanten samen met foam shampo.

  € 4,88
 • Snel bekijken

  Eyelash Glue no 1

  1)   Elastische lijm, die perfect is voor beginners. Werkt prima in de zomer, wanneer de temperatuur stijgt en de luchtvochtigheid 55-70% bereikt. Verkrijgbaar in zwart. Dunne consistentie helpt bij de precisie applicatie.

  Volume 3ml

  € 11,90
 • Snel bekijken

  Eyelash Glue no 4

  eze lijm heeft een geweldige hechtingseigenschap. Het is een snel drogende lijm, de droogtijd  is een halve seconde. Het werkt uitstekend in een vochtigheidsniveau van 35 - 45% en temperatuur tussen 18 - 22/23 graden Celsius. Tijdens een applicatie met deze lijm, wordt geadviseerd om een beschermend maskertje te dragen vanwege de dampen. Voor professioneel gebruik . Perfect voor grote volumes, de wimpers in de plukjes blijven niet aan elkaar plakken tijdens de applicatie. Verkrijgbaar in zwart.

  Volume 3ml

   

  € 11,57
 • Snel bekijken

  Eyelash Glue no 5

  Wimperlijm nr. 5 heeft geweldige hechtingseigenschappen, het plakt in 0,5 tot 1 seconde. De optimale omstandigheden voor deze lijm zijn  30% - 50% luchtvochtigheid en 19-21 ºC. Niet geschikt voor gevoelige ogen .  Perfect voor zowel kleine als grote volumes. Verkrijgbaar in zwart. Dunne consistentie helpt bij een nauwkeurige wimperapplicatie. Voor professioneel gebruik .

  volume 3ml

  € 11,57
 • Snel bekijken

  Eyelash Glue no. 3

  Een lijm met goede hechtingseigenschappen, droogtijd 0,5 tot 1 seconden. Het werkt uitstekend bij 35-50% vochtigheid en temperatuur tussen 19-23 graden Celsius . Het wordt geadviseerd om een beschermingsmasker te dragen tijdens het werken met dit product, aangezien dit een aanzienlijke hoeveelheid dampen veroorzaakt. Het werkt perfect voor zowel kleine als grote volumes. Verkrijgbaar in zwart. Dunne consistentie zorgt voor nauwkeurige toepassing.  Voor professionele gebruik .

  volume 3ml

  € 11,57
 • Snel bekijken

  Eyelash Glue no. 6

  Wimperlijm  nr. 6 geeft  een zeer goede hechting , deze bindt in 0,5 tot 1 seconde. Werkt uitstekend bij een lucht vochtigheid van 20% tot 35%, bij een temperatuur van 18-21 graden .  Ideaal voor winterse omstandigheden, waarbij de lucht in uw salon droog is. Niet geschikt voor gevoelige ogen. Perfect voor kleine en grote volumes. Een dunne consistentie maakt het mogelijk voor precieze applicatie van wimpers .

  volume.3 ml

   

  € 11,57